De Mitsubishi onderhoudsbeurt

Mitsubishi onderhoud tegen een prettig tarief

Een Mitsubishi is één van de meest betrouwbare auto's. Daarom kunt u op uw Mitsubishi rekenen als u hem nodig heeft. Om op uw Mitsubishi te kunnen blijven rekenen is regelmatig onderhoud nodig.

Voor het Mitsubishi onderhoud is de specifieke Mitsubishi kennis en ervaring aanwezig. Ook beschikken we over de meest actuele technische Mitsubishi informatie. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan Mitsubishi 's tegen een prettig tarief uit te voeren.

Waarom onderhoud bij specialist in Mitsubishi Auto Cammingha

Getrainde technici met kennis van zaken

Kostenopgave vooraf

Scherpe onderhoudstarieven

De zekerheid van BOVAG garantie

Een jaar kosteloos pechhulp door heel Europa

Onderhoud passend bij de leeftijd en kilometerstand

Het allerbeste voor uw Mitsubishi

Onze klanten verdienen namelijk het allerbeste voor hun Mitsubishi. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen.

Met de vaste onderhoudsprijzen van het Variabel Onderhoud Systeem weet u exact wat het onderhoud aan uw Mitsubishi kost. We monteren uitsluitend originele onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

Auto-cammingha-pand-750x502

Nog Mitsubishi fabrieksgarantie?

Heeft uw Mitsubishi nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Cammingha behouden! Wij voeren het onderhoud uit aan uw Mitsubishi in overeenstemming met de Mitsubishi fabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de Mitsubishi fabrieksgarantie.

Mitsubishi Service Pechhulp pas

1 jaar gratis pechhulp na onderhoud

Komt u toch een keer met pech onderweg te staan dan heeft u met de Pechhulp Service Card de oplossing in uw handen. U belt het nummer en u wordt geholpen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa! Dat rijdt nét even prettiger. U hoeft geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Mitsubishi onderhoud monteur

Voordelen van Mitsubishi onderhoud bij Auto Cammingha

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen u snel helpen

Haal- en brengservice

Vervangende auto of leenfiets

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

BOVAG Garantie op alle werkzaamheden

40 jaar Mitsubishi ervaring

Prettig tarief voor Mitsubishi onderhoud

Persoonlijke service en aandacht

Goed opgeleide Mitsubishi technici

U heeft recht op keuzevrijheid. De "Wet Monti"

Consumenten hebben recht op keuzevrijheid. Dus ook voor het onderhoudsadres voor hun auto. Daarom is de "Wet Monti" aangenomen. Deze wet garandeert dat een auto zijn fabrieksgarantiebehoud, zolang deze volgens fabrieksspecificaties wordt onderhoud. Ongeacht of dit bij een dealer of universele garage gebeurt.

 

European_Parliament_logo+600x328

Veel gestelde vragen over "VOS" onderhoud

Met Variabel Onderhouds Systeem, afgekort VOS, krijgt uw Mitsubishi exact het onderhoud wat nodig is. Aan de hand van de leeftijd en kilometerstand wordt het benodigde onderhoud bepaald. 

Bij elke onderhoudsbeurt worden 32 essentiële  punten gecontroleerd. Een onderhoudsbeurt bestaat dus uit 1.) de variabele punten + 2.) de 32 vaste punten. 

Neem contact met ons op wat de volgende onderhoudsbeurt voor uw Mitsubishi kost.

Komen er bij het controleren van uw auto extra werkzaamheden naar boven dan nemen wij altijd contact met u op met een prijsopgave. Geen verrassingen achteraf. 

Dan is onderhoud volgens het VOS systeem wellicht niet meer de beste optie. In dat geval bekijken we per onderhoudsbeurt wat nodig is en geven u een advies op maat.

Dit is wat klanten zeggen

Auto Cammingha De specialist in Suzuki van het Noorden IconAuto Cammingha De specialist in Suzuki van het Noorden

Plutoweg 5, Leeuwarden

4,5 64 reviews

 • Avatar myryam geurds ★★★★★ 9 maanden geleden
  Prima bedrijf met 'ouderwetse' service. Kortom: een aanrader.
 • Avatar Evert H ★★★★★ 9 maanden geleden
  Goede service en nog ouderwets betrouwbaar
 • Avatar Wim Roeleveld ★★★★★ 10 maanden geleden
  Moest een nieuwe batterij bor de auto zomaar klaar
  Top service
 • Avatar Oelkje Leistra ★★★★★ 11 maanden geleden
  Komen er graag!

Ook interessant

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.

CarBuddy

CarBuddy is hét digitale platform voor autobezitters. Via deze handige app heeft u de belangrijkste informatie over het onderhoud van uw auto altijd binnen handbereik.

Afleverpakketten bij aanschaf van een gebruikte auto

Aflever Servicepakketten

Andere auto? Kies het afleverpakket dat het beste bij u past. U betaalt dus nooit meer voor iets dat u niet nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden.

Frisse airco na airco-onderhoud

Mitsubishi airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.