Over ons

Over Auto Cammingha

Opgericht in 1991 is Auto Cammingha van begin af actief geweest net Japanse auto's. In de loop van de tijd zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hier zijn wij dan ook erg trots op! Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres in de regio Leeuwarden voor het onderhoud aan uw Mitsubishi , kom dan eens langs.

Kwaliteit die u verwacht

Bij Auto Cammingha staan de klanten voorop en staat service hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo hebben onze klanten direct contact met de monteurs. Ons doel is om flexibel, efficiënt en doelgericht te werk te gaan voor onze klant. Zo krijgt u de kwaliteit die u verwacht voor een betaalbare prijs.

Bovag

Wij zijn bij de BOVAG aangesloten. Hierdoor bent u zeker van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Auto-cammingha-pand-750x502

Ook interessant

Afspraak v oor werkplaatsmaken

Werkplaats afspraak maken

Tijd voor onderhoud of de APK-keuring? Maak nu een afspraak. Bel 058-2880918 of online 24/7.

Stel uw vraag

Iets weten over het onderhoud of reparatie van uw Mitsubishi? Of iets rond de aanschaf van een andere auto? Stel uw vraag.

CarBuddy

CarBuddy is hét digitale platform voor autobezitters. Via deze handige app heeft u de belangrijkste informatie over het onderhoud van uw auto altijd binnen handbereik.