Mitsubishi Space Star onderhoud Drachten

Mitsubishi Space Star onderhoud tegen een prettig tarief

Een Space Star is één van de meest betrouwbare auto's die er zijn. Daarom kunt u op uw Mitsubishi Space Star rekenen als u hem nodig heeft. Om op uw Space Star te kunnen blijven rekenen is regelmatig onderhoud nodig.

Woont u in Drachten dan is Auto Cammingha hét adres voor u. Met goed en betaalbaar onderhoud aan uw Space Star. De specifieke Mitsubishi Space Star kennis én jarenlange ervaring hebben wij in huis. Ook beschikken we over de meest actuele technische informatie. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan Mitsubishi 's tegen een prettig tarief uit te voeren.

Het allerbeste voor uw Mitsubishi Space Star

Onze klanten in Drachten verdienen namelijk het allerbeste voor hun Space Star. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen.

Met de vaste onderhoudsprijzen van het Variabel Onderhoud Systeem weet u exact wat het onderhoud aan uw Mitsubishi kost. We monteren uitsluitend originele onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

Nog fabrieksgarantie?

Heeft uw Mitsubishi Space Star nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Cammingha behouden! Wij voeren het onderhoud uit aan uw Mitsubishi in overeenstemming met de Mitsubishi fabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de fabrieksgarantie.

Mitsubishi Space Star specialist

Compleet onderhoud

Als specialist in Mitsubishi voeren wij het complete onderhoud uit:

Mitsubishi Space Star onderhoud en service

Mitsubishi Space Star APK keuring

Mitsubishi Space Star reparatie

Mitsubishi Space Star airco reparatie/reiniging

Mitsubishi Space Star elektronische diagnose

U heeft recht op keuzevrijheid. De "Wet Monti"

Consumenten hebben recht op keuzevrijheid. Dus ook voor het onderhoudsadres voor hun auto. Daarom is de "Wet Monti" aangenomen. Deze wet garandeert dat een auto zijn fabrieksgarantie behoudt, zolang deze volgens fabrieksspecificaties wordt onderhouden. Ongeacht of dit bij een dealer of universele garage gebeurt.

 

European_Parliament_logo+600x328
Mitsubishi onderhoud monteur

Voordelen van Mitsubishi onderhoud bij Auto Cammingha

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen u snel helpen

Haal- en brengservice

Vervangende auto of leenfiets

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

BOVAG Garantie op alle werkzaamheden

40 jaar Mitsubishi ervaring

Prettig tarief voor Mitsubishi onderhoud

Persoonlijke service en aandacht

Goed opgeleide Mitsubishi technici

Ook interessant

Afleverpakketten bij aanschaf van een gebruikte auto

Aflever Servicepakketten

Andere auto? Kies het afleverpakket dat het beste bij u past. U betaalt dus nooit meer voor iets dat u niet nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden.

CarBuddy

CarBuddy is hét digitale platform voor autobezitters. Via deze handige app heeft u de belangrijkste informatie over het onderhoud van uw auto altijd binnen handbereik.

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.

Frisse airco na airco-onderhoud

Mitsubishi airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.