Mitsubishi Outlander onderhoud Leeuwarden

Mitsubishi Outlander onderhoud tegen een prettig tarief

Een Outlander is één van de meest betrouwbare auto's die er zijn. Daarom kunt u op uw Mitsubishi Outlander rekenen als u hem nodig heeft. Om op uw Outlander te kunnen blijven rekenen is regelmatig onderhoud nodig.

Woont u in Leeuwarden dan is Auto Cammingha hét adres voor u. Met goed en betaalbaar onderhoud aan uw Outlander. De specifieke Mitsubishi Outlander kennis én jarenlange ervaring hebben wij in huis. Ook beschikken we over de meest actuele technische informatie. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan Mitsubishi 's tegen een prettig tarief uit te voeren.

Het allerbeste voor uw Mitsubishi Outlander

Onze klanten in Leeuwarden verdienen namelijk het allerbeste voor hun Outlander. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen.

Met de vaste onderhoudsprijzen van het Variabel Onderhoud Systeem weet u exact wat het onderhoud aan uw Mitsubishi kost. We monteren uitsluitend originele onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

Nog fabrieksgarantie?

Heeft uw Mitsubishi Outlander nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Cammingha behouden! Wij voeren het onderhoud uit aan uw Mitsubishi in overeenstemming met de Mitsubishi fabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de fabrieksgarantie.

Mitsubishi Outlander specialist

Compleet onderhoud

Als specialist in Mitsubishi voeren wij het complete onderhoud uit:

Mitsubishi Outlander onderhoud en service

Mitsubishi Outlander APK keuring

Mitsubishi Outlander reparatie

Mitsubishi Outlander airco reparatie/reiniging

Mitsubishi Outlander elektronische diagnose

U heeft recht op keuzevrijheid. De "Wet Monti"

Consumenten hebben recht op keuzevrijheid. Dus ook voor het onderhoudsadres voor hun auto. Daarom is de "Wet Monti" aangenomen. Deze wet garandeert dat een auto zijn fabrieksgarantie behoudt, zolang deze volgens fabrieksspecificaties wordt onderhouden. Ongeacht of dit bij een dealer of universele garage gebeurt.

 

European_Parliament_logo+600x328
Mitsubishi onderhoud monteur

Voordelen van Mitsubishi onderhoud bij Auto Cammingha

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen u snel helpen

Haal- en brengservice

Vervangende auto of leenfiets

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

BOVAG Garantie op alle werkzaamheden

40 jaar Mitsubishi ervaring

Prettig tarief voor Mitsubishi onderhoud

Persoonlijke service en aandacht

Goed opgeleide Mitsubishi technici

Ook interessant

Frisse airco na airco-onderhoud

Mitsubishi airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.

CarBuddy

CarBuddy is hét digitale platform voor autobezitters. Via deze handige app heeft u de belangrijkste informatie over het onderhoud van uw auto altijd binnen handbereik.

Afleverpakketten bij aanschaf van een gebruikte auto

Aflever Servicepakketten

Andere auto? Kies het afleverpakket dat het beste bij u past. U betaalt dus nooit meer voor iets dat u niet nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden.

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.